Як зварити полуничне варення з цілими ягодами та прозорим

Скільки часу варити варення з полуниці?

Акуратно струсити полуницю з цукром, залишити на 5-6 годин (за цей час полуниця дасть сік). Банки і металеві кришки вимити, простерилізувати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, довести до кипіння. Варити полуничне варення 7-10 хвилин на невеликому вогні.

Як зварити варення з полуниці щоб ягоди були цілі?

Вимиті ягоди розкладіть на паперовому рушнику, просушіть їх. Викладаємо ягоди у місткість з товстим дном шарами, пересипаючи кожен шар цукром. Залишаємо так полуницю на 8 годин, можна на ніч, щоб вона увібрала у себе цукор, що допоможе ягодам залишитися цілими.

Як приготувати полуничне варення?

Полуницю перебрати, промити, видалити "хвостики", перебити ягоди блендером або пропустити через м'ясорубку. Потім протерти полуницю через сито, всипати цукор і перемішати. Вилити масу в каструлю, поставити на вогонь і варити, помішуючи, 5 хвилин. Видавити сік лимона і варити на маленькому вогні ще 20 хвилин.

Як зварити густе полуничне варення на зиму з цілими …
Завдання поставлене зварити ароматне і густе варення так що б ягоди залишилися цілими й неушкодженими. А також важливо що б це варення добре зберегло всі вітаміни й аромат літньої полуниці. Інгредієнти: 1. 1 кг цукру 2. 1,2 полуниці Як приготувати варення: 1. Полуницю промити та …