Як зробити тефтелі для пюре

Як зробити тефтелі, щоб вони не розвалилися?

Щоб тефтелі не розвалювалися, господині користуються такою хитрістю: додають у фарш ложку манки, яка вбирає вологу, робить фарш густим та щільним. Замість манки можна брати картопляний крохмаль. Якщо готуються тюфтельки з рисом, то достатньо додати більше звареної крупи.

У чому різниця фрикадельки та тефтелі?

Відмінності фрикадельок та тефтелів У фарш для фрикадельок на відміну від тюфтель додають тільки зелень і прянощі, рідше горіхи.. У фарш для тефтелів додають крупи, овочі. Тефтелі смажать чи тушкують, а фрикадельки варять у бульйоні, окропі чи супі. Тефтелі на відміну від фрикадельок та котлет готують або подають у соусі.