Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем.20 серп. 2021 р.
Що робити з яблук?
Яблуко — їстівний плід яблуні, соковитий та багатий на вітаміни. Цей фрукт вживається в їжу у свіжому, квашеному, печеному вигляді. З яблук роблять джеми, повидла, безалкогольні та алкогольні напої, різні десерти та цікаві страви.
Що можна зробити з зимових яблук?
У даній статті ми детально розглянемо, як приготувати яблука на зиму.
- Варення з яблук
- «П'ятихвилинка»
- Варення в мультиварці
- Яблучна пастила без цукру
- Варення часточками «Янтарне»
- Компоти
- З шипшиною і лимоном
- З апельсином без стерилізації
Кеш
Що можна приготувати з яблук без випічки?
Представляємо вам топ-7 простих страв із яблук на кожен день.
- Фруктовий салат Мабуть, всі пам'ятають з дитинства терті на крупну тертку яблука з морквою і цукром. …
- Запечені яблука з сиром …
- Яблука у клярі …
- Оладки з яблуками …
- Шарлотка з яблуками …
- Яблучне желе …
- Яблучно-бананове морозиво
Яблука на зиму — 10 рецептів приготування, покрокові з фото …
Яблука на зиму, смачні покрокові рецепти з фото та відео. Яблука на зиму, як приготувати в домашніх умовах, прості рецепти українською мовою.