Скільки солі на 3 х літрову банку капусти?
Скільки солі потрібно на 3-літрову банку Тому для заготівлі 1 банки знадобиться всипати близько 50-70 г солі, а це близько 2-3 столових ложок.
Як квасити капусту щоб була біла?
Як варіант: морквину викласти в банки у верхівці поверх капусти, змішавши її з капустяною нарізкою. Морквина начебто і на місці, з капустою, і кваситься – але колір не віддає. А потім можна і перемішати – капуста вже не “візьме” на себе настільки морквяний сік, не забарвиться – і залишиться білою.
Що потрібно щоб квашена капуста була хрусткою?
Щоб капуста була хрусткою, рекомендується процес заквашування починати при кімнатній температурі, а закінчувати приблизно при 0 ° С. Для отримання хрусткої капусти готуємо її в розсолі. Особливість в тому, що за цим рецептом капусту не потрібно м'яти для виділення соку.