Чай із ферментованого листя яблуні

Як Ферментувати листя на чай?

Вдома підготовлені листя (пом'яті або перепущені через м'ясорубку) потрібно укласти в ємність, накрити вологою тканиною, злегка прикрити кришкою, і залишити, час від часу нюхаючи ферментують сировину.

Як зробити чай з листя?

Розкладіть листя на сонячному місці на 1-2 дні, щоб вони злегка підсохли. Листя залийте гарячою (60-80 градусів) водою і настоюйте чай 15 хвилин. За смаком додайте мед або цукор. Листя можна підсушити на зиму, але розкладати їх потрібно не під сонцем, а в затіненому місці.

Який чай відноситься до слабо Ферментованого?

слабо ферментовані — це Гуань Інь, Габа Улун, Дун Дін, Алішань, Мао Се, Дун Фан Мей Жень; витримані — найвідоміші Лао Те Гуань Інь та Лао Ча Ван; ароматизовані — молочний улун.