Що можна приготувати із цвітної капусти

Суцвіття цвітної капусти можна заморожувати у сирому вигляді: просто розкладіть по пакетах і відправте в морозильну камеру. Потім можна додавати в супи, печеню, рагу, легко смажити або готувати в клярі й запікати під шубою з сиру. Також цвітну капусту можна не розбирати на суцвіття, а нарізати на стейки.

Як можна з тушити цвітну капусту?

Цвітну капусту відварити у підсоленій воді 5—7 хв. Яйця збити, борошно змішати з сухарями. Після охолодження суміші кожне суцвіття окремо по черзі вмочити в яйце потім в борошно з сухарями і смажити на добре розігрітій олії до золотистого кольору.

Як приготувати цвітну капусту по дієтичному?

Цвітну капусту розбирають на суцвіття та відварюють до напівготовності буквально 5-7 хвилин (залежно від розміру суцвіть). Потім потрібно приготувати кляр, змішавши яйце та тертий сир із улюбленими спеціями. Потім капусту вмочують у борошно та в кляр. Смажать на сковороді в олії до золотистого кольору. Кеш

Як смачно приготувати цвітну капусту на сковороді?

У перця видалити серцевину, нарізати смужками. Цвітну капусту промити і розділити на суцвіття. Розігріти на сковороді олію, викласти цибулю, моркву і перець, обсмажувати 10 хвилин до готовності. Після закінчення цього часу влити молоко і томатну пасту, довести до кипіння, тушкувати протягом однієї хвилини. Кеш

Що приготувати з цвітної капусти – оригінальні …
Цвітна капуста по-азійськи – рецепт. Для приготування вам знадобиться: 1 качан цвітної капусти; 3 скибочки бекону; 2 яйця; 2 ст. л. масла; 1 ріпчаста цибуля; 120 г печериць; 1 ст. л. тертого імбиру