Як проростити червону сочевицю

При пророщуванні в бобах активізується вітамін С, що зміцнює імунітет. Пророщені боби можна додавати в різні салати, гарніри, супи. Щоб проростити сочевицю, необхідно її ретельно промити, перебрати, залити водою та вимочувати протягом 8-12 годин. Потім злити воду та ще раз добре промити.

Як вживати пророщену сочевицю?

Є таку сочевицю можна, як в сирому, так і вареному вигляді, додавати в салати і гарніру. Примітно те, що пророщена сочевиця в два рази корисніше звичайної. Будь-яка сочевиця – джерело білка, концентрацію якого на 100 г продукту можна порівняти тільки з м'ясом. Кеш

На скільки замочувати сочевицю?

Замочіть зелену сочевицю в холодній воді на 1-2 години. Злийте рідину і промийте під проточною водою. Залийте чистою водою, дайте закипіти, а після варіть сочевицю приблизно 40 хвилин.

Як приготувати червону сочевицю?

Червона і жовта чечевиця не вимагає замочування і добре розварюється. Її заливають водою у співвідношенні 1:2. Після закипання води бобові готуються 10-15 хвилин.

Як проростити сочевицю? | Відповідь тут 😉