Який на смак горіх макадамія?
Макадамія — круглі горішки із розсипчастою та маслянистою структурою та солодким, дещо ванільним присмаком. Їх їдять сирими або смаженими, часто злегка підсоленими, додають у цілому або подрібненому вигляді до овочевих салатів або салатів із морепродуктами, печива, тістечок, іншу випічку, а, також, морозиво.
Де ростуть горіхи макадамія?
Макада́мія (Macadamia, австралійський горіх) — рід рослин родини протейні. Існує 9 видів макадамії, п'ять з них ростуть тільки в Австралії. Два види культивуються, плантації макадамії є в Австралії, у Каліфорнії, у Домініканській Республіці, у Бразилії, у Південній Африці, на Гаваях.
Як виглядає горіх макадамія?
Як виглядає макадамія. Горіхи в шкаралупі мають правильну кулясту форму, на поверхні є проріз. Відтінок шкаралупи — темно-коричневий, а ядер — світлий. Зовні ядра дуже нагадують фундук, але мають більш ніжну і тендітну структуру.
Горіх макадамія: користь і шкода, відгуки та фото