Що можна зробити з гіркого перцю гострого

З гострого перцю готують аджику, його маринують. Маринований перець подають як закуску, використовують для приготування салатів. Гострий перець обсмажують і готують з нього мариновану гостру закуску. З перцем готують сендвічі, подають перець зі стейками або з просто підсмаженим на грилі м'ясом.

Що можна зробити з перцю чилі?

Чилі використовують як приправу до самих різних видів страв: гаряче, супи, соуси, салати, маринади. У борщі, супи та інші гарячі страви червоний перець додають у свіжому вигляді або у вигляді порошку. Салати, особливо зі свіжих овочів, найчастіше заправляють маринадом, приготованими на основі свіжого чилі.

Як перебити смак перцю?

Молоко, сметана або йогурт — будь-який з цих продуктів зробить гострий смак менш вираженим. Якщо молочний продукт неможливо додати в страву можна приготувати на його основі соус і подати до гострої страви. Такі овочі, як картопля і морква, можуть врятувати гостру страву. Їх пориста структура вбере в себе перець.

Що приготувати з червоного перцю?

Перець болгарський червоний

  • Аджика сира Аджика – це досить поширена приправа або ж навыть соус, який користується неабиякою популярністю. …
  • Лечо …
  • Перець фарширований капустою …
  • Смачний сніданок в духовці …
  • Мариновані кабачки з помідорами …
  • Кетчуп із болгарським перцем
  • Кетчуп класичний …
  • Мариновані баклажани з перцем

Топ 10 рецептів приготування приправи з гіркого …
Гостра приправа з перцю. Урізноманітніть страви додаванням гострої пекучої приправи з часником по-корейськи «Яннім». Очищений чилі (300 г), болгарський (200 г) і часник (0,5 кг) подрібніть в м …