Як робити калину з цукром?
Калина з цукром Гарненько промийте калину, просушіть, виклавши шаром на суху чистий рушник. Сухі, чисті ягоди складіть в сухі чисті банки, засипте цукром. Цукор повинен повністю покривати ягоди. Щільно закрийте банки поліетиленовими кришками, зберігайте в холодильнику.
Як зберігати ягоди калини в домашніх умовах?
Зберігати калину можна у холодильнику під герметичною кришкою. У відділенні, призначеному для овочів та фруктів, ягоди можуть пролежати 3-4 місяці. Якщо ж ви націлені зберегти плоди набагато довше, їх доведеться заморозити. Для цього ягоди миють і перебирають, після чого дають їм обсохнути.
Що можна зробити з калини на зиму?
Заготовки з калини на зиму: найпростіші рецепти
- Заморожені ягоди калини
- Калина з цукром
- Калина з медом
- Заморожене калинове пюре
- Желе з калини
Калина з цукром на зиму без варіння: 7 найкращих рецептів …
Калина на зиму без варіння з кісточками (кращий рецепт) Нам пощастило щороку заготовляти ці чудові заготівлі, вони дуже корисні.