Як приготувати яблука на зиму?
Яблука вимити, розрізати на частини, прибрати насіння, зрізати шкірку і плодоніжки. Нарізати яблука часточками і викласти в каструлю з товстим дном. Влити воду і додати 200 гр цукру. Помішуючи, довести до кипіння, потім поставити мінімальний вогонь і варити джем 30 хвилин. Кеш
Що можна зробити з яблук?
Яблука – це джерело вітамінів і мікроелементів. Їх додають у пироги, тістечка, тарти і торти, їх можна запікати в духовці, готувати на грилі й карамелізувати на пательні, а ще варити варення та робити джем. Яблука можуть бути одним з інгредієнтів у салаті, рагу та форшмаці.
Як мочити яблука на зиму?
- Приготуйте розчин з солі, цукру і води. Залийте солод 100 г окропу
- Введіть солод підготовлений маринад. …
- Рядами укладіть яблука і залийте їх розчином. …
- Викладіть зверху гніт і залиште на тиждень при температурі 18-20 °С. …
- Перенесіть заготовки в підвал і залиште на 60 днів.
Кеш
Яблоки на зиму – 183 рецепта – 1000.menu
Яблоки на зиму – быстрые и простые рецепты для дома на любой вкус: отзывы, время готовки …