Що їдять у черемші

Як їдять черемшу?

Черемша — справжній весняний "суперфуд" Нею лікують, її їдять у свіжому вигляді, запікають, маринують та сушать. В їжі черемша використовується в різних салатах, супах та овочевих стравах. Це чудовий консервант, у сушеному або розтертому з сіллю вигляді нею посипають м'ясо, щоб воно зберігалося довше. Кеш

Чому не можна їсти черемшу?

– Бо черемша – отруйна рослина. Ця трава дуже жовчогінна, відповідно, на голодний шлунок її не можна їсти, бо подразнює печінку, підшлункову. У кого ці органи хворі – про черемшу забудьте. А також тому, хто має закрепи, салат з неї не рекомендується, бо черемша й так в'яжуча.

Як виростити черемшу?

Догляд за черемшею Вирощують черемшу на одному місці до семи років. Догляд полягає в своєчасному поливі, прополюванні, підживленні мінеральними і органічними добривами і розпушуванні грунту між рядами. Після закінчення періоду вегетації ділянку щорічно мульчують торфом. Потім кущі ділять і переносять на нове місце.

Черемша: користь, калорійнсть, як і скільки черемші можна їсти
Черемша — доволі популярна рослина, яку українці їдять у великій кількості, проте лише раз на рік. Depo.ua розкаже про користь черемші та підкаже, …