Як швидко та смачно засолити сало

Щоб засолити таким чином сало, потрібно зробити розсіл з одного літра води, солі, лаврового листа, головку подрібненого часнику і меленого чорного перцю. Помістити в охолоджений розсіл сало, нарізане шматочками. Через 5 днів сало дістати та натерти ароматними травами. Сало можна зварити.

Скільки часу потрібно для соління сала?

Сало натерти сумішшю солі і свіжомеленого чорного перцю, обкласти часником і кропом, покласти в контейнер з сіллю. Солі на дні має бути багато, щоб сало занурилося в неї на 0,5 см. Контейнер помістити в холодильник на 10 днів при температурі 5-7 ° C. По завершенню очистити сало від солі і спецій. Кеш

Як правильно засолити свіже сало?

Сало бажано нарізати на менші шматки, щоб воно краще просолилося і через кожні 4-6 сантиметрів зробити надрізи. Потім щедро натерти сіллю з усіх боків. Сіль рекомендується використовувати кам'яну, крупного помелу. Для більшої пікантності сіль можна змішати з іншими спеціями, наприклад – перцем, і додати лавровий лист. Кеш

Як зробити смачне сало?

Швидкісне сало Сало порізати на шматки, натерти кожен сіллю з часником і обсмажити з усіх боків на пательні. Викласти шматки сала в каструлю, залити окропом, щільно закрити кришкою і поставити в холод на 3-4 години. Остигле сало дістати з води, нарізати тоненько. Зберігати в морозилці. Кеш

Як правильно засолити сало та рецеп…
Як засолити сало, щоб воно вийшло ідеальним