Селера як його їдять

Селера — рослина універсальна, в їжу йдуть всі її частини. Зелень додають у салати та м'ясні страви. Коріння селери використовують як у свіжому — їдять сирим або готують салати і гарніри, так і у сушеному вигляді.1 бер. 2023 р.

Як правильно їсти селеру?

В їжу використовують всі частини селери, але взимку особливо цінуються коренеплоди рослини. Їх їдять в сирому вигляді, додають в салати, супи; запікають, варять, смажать, а також висушують, перетирають і використовують як приправу. Кеш

Як правильно їсти корінь селери?

Цей овоч вживають як у сирому вигляді, так і у відвареному або запеченому. Найкращий варіант, щоб зберегти всі поживні речовини – вживати сирий корінь селери (салати тут підходять чудово, але важливо підбирати корисну заправку, а не майонез).

Як їсти листя селери?

Листя селери використовується як приправа до готових страв та як сушена пряна трава. Його можна вживати сирим та готувати: обсмажувати, варити, пасерувати. Сиру зелень селери можна подавати на гарнір, додавати у салати, соуси, та основні страви.

Корінь селери — як приготувати — користь і шкода — рецепт…