сприяє поліпшенню обміну речовин і виведенню з організму сечової кислоти; 6. має м`яку сечогінну властивість, усуває набряки.27 серп. 2021 р.
Кому не можна їсти виноград?
Кому не можна їсти виноград
- під час загострень виразкової хвороби шлунка та дванадцятипалої кишки, коліту, а також при діареї;
- у разі цирозу печінки;
- цукровому діабеті;
- у разі гіпертонії,
- у разі карієсу, стоматиту.
Кеш
Що не вистачає винограду?
Проблеми в харчуванні виноградної лози, або чого не вистачає винограду?
- Дефіцит азоту Азот – один з основних елементів живлення, необхідного кожній рослині.
- Дефіцит калію
- Нестача фосфору …
- Дефіцит бору …
- Недолік магнію
Для чого їсти виноград?
Виноград забезпечує профілактику захворювань серця, щитоподібної залози, запобігає появі пухлин, є натуральним очисником, допомагає організму впоратися з вірусами та інфекціями. Вітаміни групи В допомагають боротися зі стресом і загострюють концентрацію уваги.
Виноград — Вікіпедія