насіння баклажанів, перцю, капусти, моркви, гарбуза і кабачків потрібно замочувати 15-20 хвилин; насіння томату, цибулі, редису, селери, салату, квасолі, гороху і бобів – 30-40 хвилин. Після необхідно насіння добре промити під водою, а потім їх треба і просушити.
Як замочити гарбузове насіння?
Замочування насіння гарбуза Помістіть насіння гарбуза на кілька годин у резервуар із теплою водою. Температура води, що рекомендується, близько 50 °С. Після цього етапу необхідно загорнути насіння гарбуза у вологу тканину та розмістити їх у тепле містечко. Кеш
Що буде якщо їсти гарбузове насіння кожен день?
Нормалізується травлення Гарбузове насіння — джерело клітковини. Клітковина разом із високим вмістом харчових волокон покращує роботу травної системи. Крім того, дієти з великою кількістю клітковини також знижують ризик серцево-судинних захворювань, цукрового діабету другого типу та ожиріння.
Як смажити гарбузове насіння в домашніх умовах?
- Промийте гарбузове насіння і ретельно їх просушіть паперовими рушниками
- Насухо витріть плоску тарілку і викладіть на неї насіння
- Якщо хочете, щоб вони поджаривалась рівномірно, викладайте їх тонким шаром
- Виставте потужність на максимум, а таймер на 2 хвилини
Як замочувати насіння гарбуза
Покладіть 1 столову ложку на 1 літр води і дайте настоятися розчину протягом доби. Потім його процідіть та замочіть насіння гарбуза на 6 годин. Дуже ефективно …