Зміст:
Панкейк, цей маленький та смачний круглий пиріжок, зморщений та апетитно ароматний. Назва цього десерту викликає інтерес та питання. Звідки воно виникло і що воно означає? Щоб зрозуміти походження назви "панкейк", необхідно зазирнути в історію та розібратися у її походженні.
Панкейк має західне походження і є одним із найпопулярніших сніданків на території Сполучених Штатів Америки та Великобританії. У США його ще називають pancakes, griddle cakes або flapjacks. Великобританія вважає за краще називати його drop scones або Scotch pancakes. Така різноманітність назв пов'язана з відмінностями у регіональній кухні та національних традиціях.
Однак існує припущення про походження самого слова "панкейк". Деякі дослідники пов'язують назву з англійським дієсловом "to pan", який означає смажити на сковороді. Спочатку панкейки готувалися саме на сковороді, що підтверджує припущення, що назва "панкейк" утворилася від дієслова "to pan" та суфікса "-cake".
Чому Панкейк так називається | |
---|---|
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Панкейк | Переклад |
Чому називають Панкейк?
Панкейки прийшли до нас із Північної Америки. Головна особливість панкейків зазначена у їхній назві. P ancake дослівно перекладається як «тістечко на сковороді». Вони й смажаться на сухій сковороді.
У чому різниця між млинцями та панкейками?
Панкейки готуються на молоці, тоді як тонкі млинці можна приготувати і на кефірі, ряжанці, сметані чи йогурті. У панкейки, як правило, додається розтоплене вершкове масло – саме воно надає панкейкам особливий смак та текстуру. Жаряться панкейки на сухій сковороді чи сковороді з невеликою кількістю олії.
Чия страва оладки?
Традиційна страва російської, білоруської та української кухонь.
Чому не виходять пишні панкейки?
Від чого залежить пишність панкейків. чи просіяли ви муку. Якщо для млинців і оладок борошно можна не просіювати, то для панкейків непросіяне борошно використовувати не можна. Наступний важливий момент – температура інгредієнтів. Всі інгредієнти, включаючи молоко та яйця повинні бути кімнатної температури.