Як правильно сушити яблука в духовці?
Розігріти духовку до 85°C. Листи або грати застелити пергаментом, нарізані яблука викласти тонким шаром і залишити дверцята духовки відкритими. Через 2 години, перевернути яблука, а листи поміняти місцями. Через 3 години зменшити температуру до 70°C. Кеш
Як правильно сушити фрукти в духовці?
Духовку розігрій до 70 градусів Цельсія і помісти в неї деко. Сушити фрукти таким способом потрібно буде близько 7-12 годин. Краще робити це вдень, бо вночі залишати духовку ввімкненою небезпечно! Чудовий спосіб для тих, хто любить легко сушити фрукти!
Як сушити яблука в печі?
Спосіб сушіння яблук в духовці
- У духовці необхідно встановити температуру 50 градусів. Так, щоб яблука мали злегка прив'ясти.
- Після цього температура підвищується до 70 градусів. При цьому вода зникає з парою.
- Потім потрібно підняти температуру вже до 80 градусів. Так ваші яблука стерилізуються.
Кеш
Сушені яблука в духовці: рецепт з фото покроково
Сушені яблука в духовці – смачний та корисний десерт У сезон урожаю яблук багато господинь замислюються, як можна зберегти корисні фрукти на зиму. Один із …