Що можна приготувати з кабачків на зиму

Що можна зробити з кабачка на зиму?

Заготовки на зиму из кабачков – это кабачковая аджика и консервированный салат из кабачков, маринованные кабачки по-корейски и кабачковая икра, малосольные кабачки и соление кабачков, а также цукаты и даже варенье из кабачков.

Як зберігати кабачки в морозилці?

Потрібно помити кабачки, просушити, очистити їх від усього зайвого. Потім необхідно лише нарізати їх кубиками розміром 1-2 сантиметри й пробланшувати їх протягом трьох хвилин. Наприкінці кабачки варто просушити , скласти невеликими порціями у пакети чи харчові контейнери та відправити на зберігання у морозилку.

Що можна зробити з кабачків?

Найчастіше з кабачка готують млинці, оладки, салати, рагу, пасту, напої, рататуй, запіканки та пироги. Також їх маринують, солять, консервують та роблять заготовки на зиму.

Кабачки на зиму – 180 рецептов – 1000.menu
Салат из кабачков на зиму. Аджика из кабачков. Кабачки по корейски. Кабачковая икра с майонезом на зиму. Язык из кабачков. Варенье из кабачков. Кабачки с …