Як зробити парову котлету

Як приготувати котлети в домашніх умовах?

Рецепт приготування курячих парових котлет:

  1. Цибулю порізати невеликими кубиками. …
  2. До м'ясного фаршу додати яйце, сіль, чорний мелений перець та розмочений у молоці м'якуш білого хліба або манну крупу.
  3. Добре перемішати фарш.
  4. За допомогою двох столових ложок змочених у воді сформувати котлетки.

Збережена копіяПохожі

Скільки потрібно готувати котлети на пару?

20 хвилин для рибних та курячих та 25-30 для котлет з червоного м'яса – Це загальний час приготування, включаючи пропарювання». Самі котлети потрібно робити з фаршу кімнатної температури, а не охолодженого. Тоді вони вийдуть і оптимального прожарювання, і соковитими та м'якими.