Як завести тісто на дріжджах на пироги

Як приготувати дріжджове тісто безопарним способом?

Суть безопарного способу полягає в приготуванні тіста в одну стадію з усієї кількості борошна і сировини по рецептурі. 1 кг борошна, 1,5-2,5 склянки води або молока, 1-5 яєць, 15-25 г дріжджів, 50-100 г вершкового масла або олії, 40-100 г цукру, 15 г солі.

Як замісити тісто з сухими дріжджами?

Щоб сухі дріжджі активувати, необхідно налити в ємність потрібну кількість теплої води або молока. Важливо «розбудити» дріжджі, а не заварити! Температура рідини повинна бути в межах 35-42 °С. До рідини треба додати кілька чайних ложок цукру, які стануть для дріжджів своєрідною поживою.

Як зробити дріжджове тісто для заморозки?

Зробіть напівфабрикати з дріжджового тіста, покладіть на змащене маслом деко і поставте в духовку на 5 хвилин. Після цього вийміть випічку, остудіть та оберніть харчовою плівкою. У такому вигляді напівфабрикати заморожують у морозилці та при необхідності допікають.

Дріжджове Тісто | Рецепт Дріжджового Тіста на …
Дріжджове тісто використовується в безлічі рецептів. І часто я стикаюся з тим, що люди не знають, як правильно його приготувати. Або просто бояться з ним зв’язуватися. Тому я вирішив показати вам найпростіші …