Як їсти ріпу?
У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.
Що можна зробити з ріпи?
Салати та Закуски з Ріпи
- Салат із сирої ріпи
- Салат з ріпою та ананасами
- Салат з ріпи, яблука та шинки
- Салат з білою ріпою та травами
- Салат з ріпою та беконом
- Салат з ріпою та кіноа
- Салат з ріпою та фісташками
- Салат з ріпою та яйцями
Як варити ріпу?
Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.
Ріпа – користь і шкода для здоров’я. Лікувальні властивості …
Корисні властивості чорної ріпи допомагають дорослим і дітям швидко впоратися з сухим кашлем, чинить протизапальну, антисептичну, жарознижувальну і відхаркувальну дію.