Біла ріпа корисні властивості

Як їсти ріпу?

У кулінарії ріпі немає рівних. Її можна споживати вареною, смаженою або просто свіжою прямо з грядки. Але ріпа має досить виражений смак, вона не пластична, і поступово ріпу витіснила картопля. Втім, у Європі ж ріпа залишається досить популярною і сьогодні.

Що можна зробити з ріпи?

Салати та Закуски з Ріпи

  • Салат із сирої ріпи
  • Салат з ріпою та ананасами
  • Салат з ріпи, яблука та шинки
  • Салат з білою ріпою та травами
  • Салат з ріпою та беконом
  • Салат з ріпою та кіноа
  • Салат з ріпою та фісташками
  • Салат з ріпою та яйцями

Як варити ріпу?

Ріпу почистити, помити, нарізати кубиками, викласти до цибулі та залити бульйоном. Бульйон довести до кипіння і варити ріпу на повільному вогні під кришкою 30 хв.

Ріпа – користь і шкода для здоров’я. Лікувальні властивості …
Корисні властивості чорної ріпи допомагають дорослим і дітям швидко впоратися з сухим кашлем, чинить протизапальну, антисептичну, жарознижувальну і відхаркувальну дію.