З відвареного капустяного листя зрізати потовщені прожилки. На кожен підготовлений капустяний лист викласти по столовій ложці фаршу. Фарш замотати в капустяне листя і заправити всередину кінчики, формуючи голубці. Форму для запікання застелити рештою капустяного листя.15 вер. 2020 р.
Як правильно підготувати капусту для голубців?
Досвідчені господині роблять це наступним чином: качан капусти загортається в харчову плівку, а потім ставиться в мікрохвильовку на 3,5 хвилини. Після цього плівка знімається, а капуста легко розбирається на м'яке і соковите листя. Кеш
Як робити голубці з молодої капусти?
Беремо велику каструлю і кладемо в неї качан молодої капусти. Заливаємо її киплячою водою і проварюємо близько 3-5 хвилин. Потім виймаємо на друшляк, чекаємо, поки з капусти стече вода. Акуратно знімаємо листя біля основи ножем.
Який фарш для голубців?
Для приготування класичних голубців найкраще підходить свинина. У поєднанні зі смаженими овочами та рисом вона робить начинку поживною і в міру соковитою. Кеш
Голубці рецепт – як приготувати смачні голубці …