З чим зробити пиріжки начинка

Для несолодких пирогів популярними є начинки з квашеної капусти, картопляного пюре, смажених грибів та яйця із зеленню. Але відомі й досить незвичайні начинки для смажених пиріжків та печених: З гречкою й картоплею. Гречку відварюють, а з картоплі роблять пюре.

Як яйцем змастити пиріжки?

Зазвичай пиріжки змащують білком, жовтком або цільним збитим яйцем. Білок відповідає за рум'яність тіста, а жовток — за глянець. Потрібно додавати суміш у пропорції 1:3, беручи один жовток до білка із трьох яєць. Крім цього, яйця можна змішувати з молоком, сметаною, цукром, олією.

Як приготувати дріжджове тісто на пиріжки?

Вбийте в миску яйце, влийте 100 мл соняшникової олії та всипте 500 г борошна. Перемішайте інгредієнти ложкою, щоб вони трішки об'єдналися. Притрусіть робочу поверхню борошно, з миски перекладіть тісто та замісіть його. Воно має вийти однорідним та м'яким.

Як приготувати капусту на пиріжки?

Щоби приготувати начинку з капусти для пиріжків, свіжу білокачанну капусту тушкують або обсмажують на сковороді до готовності. Іноді в неї додають смажені гриби, ковбаски, чорнослив, зелень або варені яйця. Також для начинки можна використовувати і квашену капусту.

12 рецептів домашніх пиріжків. Збережіть собі, пригодяться!
Начинка: 700 г м’ясного фаршу; 2-3 цибулини; зелень; 2-3 помідори. Пиріжки з яйцями і зеленою цибулею; Продукти: 500 г борошна; 200 г масла; 250 мл кефіру; 2 яйця; 2 ч. л. розпушувача; 1 ч. л. солі; Начинка: