Як правильно робити плов із курки

Що спочатку кладуть у плов цибулю чи м'ясо?

Якщо потрібно обсмажити цибулю та м'ясо, то насамперед слід покласти на сковороду цибулю. Коли він буде готовий і покриється золотистою скоринкою, то посуд опускається м'ясо. Саме таким чином олія вбере смак і запах цибулі і передасть її м'ясу, а інакше вийде, що цибуля варитиметься в м'ясному бульйоні.

Як правильно варити рис для плову?

Мал для плову залийте холодною водою у співвідношенні 1:3. Поставте середній вогонь. Доведіть до кипіння та зменшіть вогонь до мінімального, інакше вода надто швидко випарується. Після закипання білий рис варять 15-20 хвилин, а бурий – 40 хвилин.