Огірки засолювання маринування

Як засолити огірки щоб були хрусткі?

Банки з огірками, засоленими холодним способом, закривають капроновими кришками і зберігають у холоді. А банки з огірками, залитими гарячою водою, закочуються залізними кришками і можуть зберігатися при кімнатній температурі. 4. Щоб солоні огірки вийшли щільними і хрусткими, замочіть їх у холодній воді на 3-4 години. Кеш

Скільки солі треба на квашені огірки на 3 літрову банку?

Інгредієнти на 3-літрову банку: огірки (2 кг), кріп (парасольки), часник (4 зубчики), перець чорний (5 горошин), лавровий лист (1 шт.), листя хрону. Інгредієнти для розсолу: вода (1,5 л), сіль (100 г).

Як засолити огірки без хрону?

Малосольні огірки в банці: На дно добре помитої банки складіть кріп і очищений часник (зубчики можна розрізати на 2-3 частини). Набийте огірки в банку так, як робите при маринуванні на зиму. Зверху покладіть кріп і всипте сіль. Залийте все це окропом, закрийте пластиковою кришкою.

Мариновані огірки на зиму – 4 хрустких рецепта
Для засолювання та маринування потрібно вибирати огірки з чорними шипами, які досить гострі. У таких огірків м’якоть щільніше, ніж у салатних.