З чим приготувати в’ялені томати

Класичний рецепт в'ялених томатів в оливковій олії Такий рецепт припаде до смаку тим, хто звик до оригінальним поєднанням чи не проти спробувати нові смакові рішення в кулінарії. Запечене м'ясо, овочеве рагу, омлет і яєчня, салат з моцарелою або паста – це лише малий список страв, які чудово доповнять в'ялені помідори.

Що можна зробити з в Яленими томатами?

В'ялені помідори додають у запіканки, тушковані страви, супи, соуси, гуляш, соуси для макаронів, печеню, сальсу. З ними можна приготувати пасту або намазку. Багато рецептів рекомендують повторно зволожувати в'ялені помідори перед приготуванням.

Де використовують в Ялені помідори?

В'ялені помідори – улюблені ласощі у багатьох. Їх можна використовувати як самостійну закуску або додавати до м'яса, риби, паст, в салати або бутерброди, і навіть в хліб. Приготувати в'ялені помідори можна самостійно за дуже простим рецептом, і ви більше не будете купувати їх в магазині.

Як зробити в Ялені томати?

Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).

Томати в’ялені: 28 рецептів / Пошук по інгредіентам / …
Рецепри з інгредієнтом томати в’ялені. 28 смачних рецептів приготування страв з фото. Поетапний опис процесу приготування страви з продуктом томати в’ялені.