Чорнобривці в пакеті

Що лікують чорнобривці в домашніх умовах?

✔ Водні настої із квіток чорнобривців застосовують при запальних процесах шкіри, як потогінний, сечогінний та антигельмінтний засіб. В українській народній медицині чорнобривці як ліки застосовували проти лихоманки й «курячої сліпоти», при зовнішніх і внутрішніх кровотечах, при циститі.

Для чого пити чорнобривці?

Настій квітів ефективний при аскаридозі і деяких інших глистових інвазіях. Коли ж настає пора холодів, то варто додавати квіти до узвару — такий напiй сприяє зміцненню імунітету і профілактиці застудних недуг. Чорнобривці можна і потрібно додавати в їжу людям із захворюваннями шлунково-кишкового тракту.

Що лікує чай з чорнобривців?

Чай з чорнобривців зміцнює імунітет та допомагає при простуді та вірусних захворюваннях. Заспокоює нервову систему та лікує від стресів. Настої з квітів є пото- та сечогінним засобом. Чорнобривці допомагають боротися з бактеріями та зменшують запалення.

НАСІННЯ ЧОРНОБРИВЦІВ: купити насіння чорнобривців …
Чорнобривці потрапили в нашу країну з Центральної і Південної Америки в 16 столітті. Своїм ім’ям вони зобов’язані Тагес, етрусському напівбогу, який прославився своєю красою і даром передбачення. Сьогодні чорнобривці – бажані квіти на кожній клумбі. Купити насіння чорнобривців …