Чому сохне листя біля хости що робити

Часто причини пожовтіння хости доволі прості і наслідки можна легко виправити. Зокрема, це сонячні опіки, які призводять до пожовтіння листя. Достатньо просто захистити рослину від прямих сонячних променів, створивши їй штучну тінь. Якщо ситуація зміниться на краще, подбайте про пересадку хости у тіністу місцину.

Що люблять хости?

Зростають рослини у темних вологих лісах або в гористій місцевості біля річок, на схилах скель. Люблять вони тінь і вологу. Це дві основні умови для того, щоб хости розкрили всю свою красу сповна і в нашому саду, — розповідає Оксана Перебойчук.

Чому жовтіє листя у хости?

Важливим для здоров'я хости є догляд. Для гарного росту їй необхіден вологий, добре дренований грунт. Але, якщо при посадці дренаж зроблений не був, то волога, що накопичується в кореневищі, призводить до розмноження гнильних бактерій. Першим на надлишок вологи реагує листя, воно починає в'янути, жовтіти і відмирати.

Як правильно доглядати за Хостою?

Для гармонійного розвитку хоста потребує вологи. Рослини необхідно поливати часто і рясно, під корінь, щоб не зіпсувати їх декоративний вигляд. При нестачі вологи листя никнуть, дрібніють, ріст їх припиняється. Краще мульчувати ґрунт під кущем, щоб знизити частоту поливів.

Чому у кімнатних рослин сохнуть кінчики листя і як з цим боро…