Пекінська капуста вирощування в домашніх умовах із насіння

Насіння висівають на глибину 1-1,5 см, а грядки накривають плівкою до потепління. Через 3 тижні посіви слід прорідити, залишивши відстань між ними 10-15 см. Схема посадки розсади: два або трирядкова, у ряді рослини через 20-30 см, міжряддя 30-35 см, між строчками 60-70 см.

Як правильно вирощувати пекінську капусту в домашніх умовах?

Пекінська капуста любить пухкі ґрунти. Насіння закладають на глибину 0,5−1 см і залишають горщики в темному теплому місці до сходів, потім розсаду потрібно винести на світло. За 3−4 дні до висадки полив припиняють. Коли у розсади утворюється 4−5 справжніх листків, вона готова для висадки в грядку. Кеш

Коли висаджувати пекінську капусту в ґрунт?

Висаджувати пекінську капусту потрібно або рано навесні, або в середині літа, коли світловий день коротший. Тому пекінську капусту саджають двічі: ранньовесняна посадка – 15-20 квітня або літньо-осіння посадка – з 20 липня по 10 серпня.

Коли висівати насіння пекінської капусти?

Червень – жаркий період для пекінської капусти, світловий день дуже довгий, внаслідок чого замість формування качанів капуста викидає стрілки з квітками. Посів даної культури в кінці липня-на початку серпня – ідеальний час для того, щоб пекінка сформувала соковитий качан.

Вирощування пекінської капусти.
Рекомендації по вирощуванню, Наско, насіння, насіння капусти, технологія вирощування, підживлення овочів, полив овочів, захист від хвороб і шкідників …