Що можна зробити з гороху

Як можна швидко зварити горох?

Як швидко зварити горох в каструлі Спочатку горох кілька разів ретельно промивається, поки вода не стане прозорою. Потім його потрібно залити окропом, накрити кришкою та залишити на 1 годину. Звичайно, якщо ви маєте більше вільного часу, краще залишати на довший період. Після цього вода зливається, а горох вариться.

Як сходить горох?

З підвищенням температури до +8… +10 °С насіння проростає за 4–6 днів. Сходи гороху з'являються за накопичення сум ефективних температур (вище за +3 °С) 110 °С і без значних пошкоджень можуть витримувати заморозки до –7…–8 °С. Найменше пошкоджуються заморозками пізньостиглі сорти.

Як правильно приготувати горох?

Промийте горох кілька разів під проточною водою. Пересипте горох в каструлю і залийте 400 мл холодної води. Поставте на середній вогонь, а потім зменшіть його до мінімального після закипання крупи. Варіть горох 20 хвилин, знімаючи пінку.

Блюда с горохом – 565 рецептов приготовления …
В России практически все едят горох. Рецепты блюд – на любой вкус: и пирожки, и супы, и каши, и блины, и кисель, и лапша и даже сыр. Если Вам понадобилась оригинальная нежная закуска к столу …