Гриби ерінги як вирощувати

Як правильно вирощувати ерінги?

Можна вирощувати ці гриби на лушпинні насіння соняшника, на соломі, на сіні, на опалому листі – на будь-якій органіці, яка у вас знайдеться, і на будь-якій целюлозі. Замовте міцелій вподобаного вами штаму. Він продається в пакетиках вагою від кілограма і більше. Щоб зробити невеликий блок, буде достатньо 100 г міцелію.

Як смачно приготувати гриби ерінги?

Приготування: Очищені і помиті гриби розріжте уздовж по довжині ніжки. Розтопіть на сковороді олію, розкладіть заготовки в ряд і смажте 2-3 хвилини. Переверніть і продовжуйте жарку ще пару хвилин.

Скільки смажити гриби ерінги?

Але Ерінги не потребують попередньої обробки перед приготуванням, та смажаться доволі швидко, буквально 7 хв. На відміну від інших грибів, Ерінги втрачають менше поживних речових при термічній обробці, але неправильно приготовані гриби можуть виявитися просто мало апетитними.

Гриби ерінгі – вирощування | Своїми руками – Як зробити самому
Ерінгі хоч і є однією з різновидів гливи, які не дуже на неї схожий. У нього прямостоячі плодові тіла з м’ясистої щільною м’якоттю, товстої каплевидной ніжкою і невеликий трохи опуклою капелюшком. З віком капелюшок збільшується в розмірах і набуває форму увігнутої воронки. Білий …