Як підгодувати кімнатні квіти дріжджами

Для приготування розчину змішай 10 г дріжджів зі столовою ложкою цукрового піску і залийте їх літром відстояної води. Попередньо настояти протягом 2 годин, розпали цей засіб водою у співвідношенні 1 : 5 і поливай їм свої вазони. А це відмінний засіб для профілактики захворювань домашніх рослин.7 черв. 2018 р.

Як дріжджами поливати квіти?

Якщо звичайних дріжджів під руками немає, можна скористатися і сухими, розчинивши 10 грам сухих дріжджів і 3 ст. ложки цукру в 10 літрах води. Дріжджі мають настоятися 2 години. Потім розчин розводять водою у співвідношенні 1: 5 і поливають їм землю в горщиках з рослинами.

Коли краще пересаджувати кімнатні квіти?

Якщо ви помітили, що період вегетації рослини скорочується і розвиток практично відсутній, квітку варто пересадити. Найсприятливішим періодом для пересадки кімнатних рослин вважається з кінця березня до травня В холодні періоди року, пересадка може зашкодити рослині, тому краще обирайте теплі місяці.

Як зробити підкормку на дріжджах?

Розчин із сухих дріжджів та цукру – для приготування потрібно 10 літрів води, 10 г сухих дріжджів, 2 столові ложки цукру. Це все перемішати та настоювати 180 хвилин. Перед поливанням рослини потрібно розвести у співвідношені 1 частина добрива на 5 літрів води.

Як підгодувати квіти дріжджами і як приготувати підгодівлю
Рецепт №1. Візьміть 10 л теплої води, розчиніть 10 г сухих дріжджів, 60 г цукру. Отриманий розчин відставте в темне тепле місце на 2-3 години. Таке добриво слід …