Біла редис як готувати

Що можна зробити з білої редьки?

Біла редька менш жорстка, а її гострий смак зазвичай пом'якшують сметаною, олією чи якимось маринадом. А ось зелена редька – найменш гостра, тому її можна спокійно запікати на гарнір та додавати у супи та салати.

Як їсти білу редьку?

Біла редька — універсальний коренеплід, який можна їсти сирим та готувати. Вона підходить для тушкування в соусах на основі олії або вершків. Її можна нарізати тонкими скибочками або натерти на тертці та подавати з хлібом, олією та сіллю або додати в салати.

Як зробити салат з червоної редьки?

Салат з редиски і помідорів Листя салату промити, порвати руками і викласти в миску. Редис і червону цибулю нарізати півкільцями і додати до листя салату. Помідори нарізати часточками, сир фета – кубиками і також додати в ємність. Поперчити і посолити салат, в кінці заправити олією і перемішати.

Готуємо легкий і поживний салат із білого редису та яйця
Білий редис надзвичайно корисний плід. Він містить вітаміни групи В, калій, кальцій, фосфор, залізо та магній. А один пучок білого редису зможе забезпечити добову норму аскорбінової кислоти.