Як роблять сирокопчену ковбасу

До сирокопчених ковбасних виробів відносяться ковбаси, що виробляються з сирого м'яса і шпика і підготовлені до споживання тривалою ферментацією і обезводненням м'яса. З огляду на те, що сирокопчені ковбаси не піддають варінню, для їх виробництва використовується м'ясо высшихсортов.

Як зберігати Сирокопчену ковбасу?

Сирокопчену ковбасу цілком можна зберігати в добре провітрюваному приміщенні, зовсім необов'язково класти її в холодильник. Температура зберігання – від +5 до +15 °С.

Як правильно відварити домашню ковбасу?

Покласти в каструлю колечко ковбаси, щоб воно занурилося у воду, і довести воду до кипіння. Варити домашню ковбасу від початку кипіння води — 4-5 хв. Якщо все зроблено правильно — ковбаса не лопне. По черзі зварити всі ковбаси, які підготовлені напередодні.

Як заморозити сиру домашню ковбасу?

Її заморожувати набагато безпечніше, ніж варену. Паличку можна розрізати на дві частини або відразу скибочками, скласти в пакет і залишити в морозилці. У процесі розморожування краще не варити, а дати розморозитися самостійно. Якщо немає часу чекати, можна копчену ковбасу помістити в холодну воду і підігріти її.

Сирокопчена ковбаса – 6 рецептів, як зробити в …
Тому читайте, як зробити сирокопчену ковбасу, робіть її в домашніх умовах і насолоджуйтеся смаком. Пропонуємо декілька найбільш популярних рецептів приготування ковбаси.