Розсада перцю із насіння

Насіння перцю розкладають пінцетом по поверхні ґрунту на відстані 1,5-2 см одне від одного, притискають до субстрату, зволожують через сито або способом нижнього поливу, після чого згори присипають шаром ґрунту завтовшки 1 см, який потім злегка ущільнюють. Накривають посіви поліетиленовою плівкою або склом.16 лют. 2022 р.

Як підготувати насіння перцю до посадки?

Для цього у ледь солону воду кімнатної температури я висипаю насіння перцю і перемішую. За 2–3 хвилини здоровий посадковий матеріал осяде на дно, а пустий спливе. Хороші насінини обов'язково промиваю чистою водою та просушую. Оскільки перець теплолюбна культура, то і його насіння любить грітися.

Як виростити розсаду перцю в домашніх умовах?

Я сію перець у вологий субстрат, присипаю шаром ґрунту до 0,5 см. Накриваю плівкою, щоб земля не пересихала. До появи сходів плівку іноді знімаю на короткий час, щоб полити насіння з пульверизатора та провітрити. Сіянці проростають за 5 днів, якщо температура повітря буде не менше 25 °С. Кеш

Як виростити перець у відкритому грунті?

Сійте болгарський перець на глибину від 1 до 1,5 см, розкладаючи насінинки приблизно через 2 см. Присипте насіння субстратом. Накрийте місткості склом чи плівкою і тримайте на яскравому освітленні при температурі близько +25°C, періодично трішки зволожуйте землю і провітрюйте укриття.

Как вырастить рассаду перца – выращивание перца в …
Выращивание рассады перца без пикировки предполагает посев семян сразу в отдельные горшочки. Поскольку эта овощная культура не очень …