Як змінити швидкість миші: покрокова інструкція

Миша є одним з найпоширеніших пристроїв для керування комп'ютером. Однак, іноді користувачі відчувають незручності через занадто швидку або повільну швидкість курсора. Але не турбуйтеся, є кілька способів, за допомогою яких ви можете змінити швидкість миші та налаштувати її під себе.

Перший спосіб – це використання системних налаштувань. У операційних системах Windows та macOS можна знайти розділ "Налаштування миші" в меню налаштувань. Тут можна регулювати швидкість курсору, переміщуючи повзунок ліворуч або праворуч. Спробуйте змінити швидкість і переконайтеся, що вона є найбільш комфортною для вас.

Якщо вам потрібна точніша настройка, то в багатьох додатках та іграх є можливість змінити швидкість миші в їх налаштуваннях. Це дозволяє вам налаштувати швидкість курсора під конкретну програму та зберегти ці налаштування для майбутнього використання.

Крім того, існують спеціальні програми, які дозволяють змінити швидкість миші з більшою гнучкістю. Вони забезпечують можливість налаштування як швидкості, а й чутливості миші, поведінки кнопок тощо. Деякі з таких програм навіть дозволяють створювати профілі з різними параметрами для різних програм або ігор.

Як змінити швидкість миші
ШвидкістьОпис
НизькаМиша переміщається повільно під час руху
СередняМиша переміщається із середньою швидкістю під час руху
ВисокаМиша рухається швидко під час руху

Відкрийте програму “Параметри”, натиснувши клавіші Windows + I або клацнувши меню “Початок” та вибравши ліворуч піктограму “Параметри”. Потім перейдіть до розділу “Пристрої > Миша”. У верхній частині ви побачите повзунок, відомий як “Швидкість курсору”.

Як настроїти швидкість роботи миші?

Зміна швидкості курсору миші Введіть та виконайте пошук [Налаштування миші] у рядку пошуку Windows①, а потім натисніть [Відкрити] ②. В розділі Швидкість курсора перетягніть повзунок вправо або вліво ③, щоб налаштувати швидкість курсору миші на свій розсуд.

Як змінити швидкість миші на виндовс?

Як настроїти вказівник миші У полі пошуку введіть мишу та виберіть пункт Миша. Перейдіть на вкладку Параметри покажчика і виконайте одну з таких дій: Щоб змінити швидкість переміщення вказівника, у розділі Переміщення перемістіть повзунок..

Як зробити 1000 герц на мишці?

c. 1000 Гц: Утримуючи кнопку 4, вставте мишу в роз'єм USB. Коли загориться коліщатко, для миші буде встановлено значення 1000 Гц. (Робіть це лише в тому випадку, якщо раніше ви змінили значення на 125 або 500 Гц).