Які потрібні лампи для вирощування рослин

Особливості вибору ламп для вирощування рослин Оптимальним для рослин вважають ультрафіолетове випромінювання з великою довжиною хвилі. Воно не приносить шкоди, та стимулює зростання клітин, прискорює плодоношення.7 квіт. 2022 р.

Яку вибрати лампу для рослин?

Фітолампи для рослин (розсади) – це спеціальні лампи, які використовуються для освітлення рослин у приміщенні. Вони забезпечують необхідний для їхньої життєдіяльності спектр світла, який максимально близький до природного сонячного.

Як вибрати Фітолампу для рослин?

Для домашнього використання не потрібні занадто потужні пристрої. Підійде фітолампа потужністю 25–30 Вт, а краще – 35–50 Вт. Світильники потужністю 100 Вт і більше встановлюють у теплицях. Висота підвісу приладу залежить від його потужності.

Як правильно підсвічувати рослини?

Підсвічувати рослини слід 12-18 годин на день, залежно від того, скільки світла вони отримують ззовні. Лампа має бути розташована на відстані 15-30 см від верхівки рослини. Бажано, щоб рослина розміщувалася по центру лампи. Ефективним також буде використання різних відбивачів – емальованих або фольгованих.

Свет и Растения : Лампы для растений – Elmar
Растения относятся к фототрофным организмам – это те живые организмы, которые синтезируют необходимые для их жизнедеятельности вещества за …