Скільки сиру для сирників

500 г сиру потрібно помістити в невелику ємність і додати до нього сіль, 1 яйце, дві столові ложки цукру і 10 г ванільного цукру. На мій смак, сирники не повинні бути солодкими, ви ж можете варіювати кількість цукру за своїм смаком.

Скільки обсмажувати сирники?

Сирники пишні Сир перетерти через сито або збити блендером. Додати яйце, щіпку солі та борошно. Потім додати цукор і ванільний цукор. З отриманого тіста сформувати сирники, обсмажити на олії близько 3-4 хвилин з кожного боку на середньому вогні.

Скільки печуться сирники?

Викласти сирники на деко, застелене антипригарним килимком. Відправити їх у розігріту духовку до 180°С і випікати приблизно 15 хвилин. Кеш

Який сир краще брати на сирники?

Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати. Обирайте однорідний, мʼякий сир. Кеш

Рецепт сирників – Як приготувати смачні сирники – Катрусина …
400-500 г домашнього сиру 1 яйце 3 ст.л. цукру 5-8 ст.л борошна борошно для підсипки Приготування 1. Перетираємо сир із цукром. Цукру не потрібно давати дуже багато, бо під час смаження сирники будуть зашвидко …