Чи можна варити сир із магазинного молока

Як зробити сир з молока в домашніх умовах?

Приготування сиру лише з молока Потрібно налити молоко в каструлю і додати сіль та цукор. Далі довести молоко до кипіння та додати оцет. Варити три – чотири хвилини й постійно помішувати. Далі потрібно процідити суміш через марлю і поставити сир під прес, наприклад п'ятилітрову баклажку з водою.

Що можна зробити щоб сир не був кислим?

Дуже кислий домашній сир стане ніжним, якщо змішати його з рівною кількістю свіжого молока і залишити на годину, а потім, відкинувши на марлю, вкладену у друшляк, дати молоку стекти. Після цього його слід покласти під прес.

Як швидко зробити кисломолочний сир?

Аби прискорити цей процес, додайте в молоко сметану, йогурт без добавок, закваску, простоквашу або кефір — тобто щось вже кисле», — каже Ольга. Ольга готувала сир із молока та сметани. У підсумку з 1,5 літрів молока в неї вийшло 300 грамів домашнього кисломолочного сиру.

Сир з молока – 10 рецептів приготування в …
сіль велика – 1 ст. ложка; молоко – 3600 мл. Приготування: Щоб сир вийшов як можна смачніше і насиченішим, використовуйте молочний продукт самої високої жирності. Ідеально підходять фермерські …