З чим готувати гарбуз

Яку страву можна приготувати з гарбуза?

Страви з гарбуза: топ-10 смачних рецептів від учасників «МастерШеф»

  1. Гарбузовий салат з огірками, помідорами та зеленню Складові: …
  2. Гарбузовий крем-суп Складові: …
  3. Гарбузова запіканка з сиром …
  4. Курка, запечена в гарбузі …
  5. Котлети гарбузові …
  6. Рисова каша з гарбузом і родзинками …
  7. Гарбузовий пиріг …
  8. Гарбузові кекси

Що робити з гарбуза?

З гарбуза готують каші, супи, запіканки, гарніри та десерти, цукати та мармелад. Також із нього виходить смачнющий сік. Вчені кажуть, що гарбуз містить вітаміни A, B, C, PP, E, клітковину, мінерали кальцію, калій, залізо, цукор, мідь, фтор, цинк, каротин. А бета-каротину набагато більше, ніж у моркві.

Як краще приготувати гарбуз?

Гарбуз нарізати великими шматочками, розтопити масло і деякою його кількістю змастити форму для запікання. Викласти гарбуз на форму в один шар, змастити маслом. Кожен шматочок посипати цукром і прянощами, відправити в духовку на 20 хвилин при температурі 180 °C.

Що приготувати з гарбуза? 27 рецептів смачних страв
Інгредієнти: 240 г просіяного борошна і м’якоті гарбуза, по 120 г цукру-піску, кефіру і рафінованого масла, 2 сирих яйця, 2 яблука, 2 мал. л. пекарського порошку. 1. Гарбузова м’якоть подрібнюється теркою. З яблук вирізається все зайве, з них зчищається шкірка. Далі фрукти ріжуться …