Для приготування тушонки автоклав

Скільки солі на 1 кг м’яса для тушонки?

Відміряємо сіль: на 1 кг м'яса — 11 г солі (1 столова ложка з гіркою).

Скільки часу потрібно для приготування тушонки в автоклаві?

Час автоклавування не повинен перевищувати 70 хв., а температура – 120 градусів. Кеш

Який повинен бути тиск в автоклаві?

Необхідно зауважити, що тиск, який показує манометр автоклава при температурі 110°С – 2,5-3,5 атм, а при температурі 120°С – 4-4,5атм. Воно залежить від температури нагрівання автоклаву та об'єму повітря, яке залишається між кришкою та банками.

Смачна Тушонка в Автоклаві | Рецепт Приготування
З яловичини виходить якісна тушонка в автоклаві – для її приготування потрібні: 1. яловичина з жировим прошарком – 2 кг; 2. якщо яловичина пісна – 0,5 кг жиру і 1,5 кг м’яса; 3. морквина – 2 шт .; 4. цибуля – 2 шт .; 5. перець і сіль; 6. лавровий лист. Яловичину помити і нарізати 4 …