Який відсоток сиру для сирників краще брати

Для приготування сирників нам потрібен жирний кисломолочний сир – від 9%, можете брати фермерський, домашній та навіть безлактозний. Сир має бути не занадто вологим, тож якщо ви купили такий, в якому багато рідини, радимо відкинути його на друшляк з марлею, та трохи віджати.

Який творог найкращий для сирників?

Бажано брати продукт середньої вологості. Його не потрібно додатково трансформувати. Відсоток жирності. Багато кулінарів, в тому числі і імениті кухарі, вважають, що найкраще брати кисломолочний продукт середнього ступеня жирності. Кеш

Який самий корисний сир?

Одним з лідерів за корисними властивостями є пармезан. Це справжнє джерело кальцію і фосфору, в ньому багато білка і мало жиру, а поки сир витримується (24-36 місяців), в його складі сильно зменшується вміст лактози. Ще один корисний сир — моцарела.

Який відсоток жиру в домашньому сирі?

З чого складається сир і яким він має бути Сир – це білковий концентрат. У справжньому сирі є певний відсоток жиру, у магазинному цей відсоток – в межах 0,5-9%, у домашньому – до 18-20%.

Простий рецепт смачних сирників – що потрібно для страви і …
В першу чергу необхідно звернути увагу на жирність сиру. Знежирений буде занадто кислим. Найоптимальнішим варіантом буде сир з жирністю 5-9%. Тоді у ваших сирниках буде приємний сирний і вершковий смак. Також краще віддати перевагу злегка розсипчастому, а також щільному і в’язкому …