Солоні помідори в духовці

Що робити щоб помідори були солодкі?

Сульфат магнію. Елемент необхідний для процесів фотосинтезу, від якості яких залежить і солодкість плодів. Корисно кілька разів за сезон обприскати кущі томатів розчином сульфату магнію. У дощове літо або для помідорів, що ростуть в плівковій теплиці, таку підгодівлю необхідно давати не менше 2 разів у місяць.

Як зробити в Ялені помідори в духовці?

Застеліть деко пергаментом та щільно розкладіть на ньому шматочки помідор. Кожен шматочок посоліть, поперчіть, посипте приправами та змастіть олією. Покладіть деко з томатами в духовку, розігріту до 60-100°C, на 5-8 годин. Стежте за станом в'ялених помідорів, за необхідності, регулюйте температуру (щоб не підгоріли).

Скільки солі для соління помідорів?

Технологія засолювання томатів така ж, як і у огірків. Але через те, що помідори містять більше цукру, солі на їх засолювання потрібно трохи більше. Для стиглих помідорів готують розсіл з розрахунком 500-700 г. солі на 10 л.

Солоні помідори на зиму: найкращі рецепти
Солоні помідори доречні на столі в будь-який час, в поєднанні з великою кількістю страв. А краще всього – смажена картопелька в супроводі солоних помідорів.