Як зробити масло з козиного молока в домашніх умовах

Як правильно збити масло в домашніх умовах?

Беремо холодні вершки, виливаємо у каструлю або чашу міксера. Починаємо збивати міксером. Коли починають з'являтися великі згустки і міксер більше не може впоратися, беремо дерев'яне калатало, яким проти часової стрілки розмішуємо масло. Кеш

Який сир можна зробити з козячого молока?

Шевр – як маленький шедевр, смачний сир з козячого молока. Залежно від терміну дозрівання може бути білого або синюватого відтінку. Якщо ви тільки починаєте осягати науку сироваріння, рекомендуємо почати саме з цього французького козячого сиру, готувати його легко і просто.

Яка жирність домашнього масла?

Групи та види вершкового масла Екстра (частка жиру: 80-85 %); Селянське (частка жиру: 72,5-79,9 %); Бутербродне (частка жиру: 61,5-72,4 %); Пряжене (частка жиру: не менше 99 %).

Масло з козячого молока в домашніх умовах
Домашнє масло приготувати дуже легко, досить змішати вершки 30-36% і трохи часу. Приготувати масло можна двома способами: збивати його блендером (вінчиком) або збивати вершки в закритій банці. Перший …