Полуничне варення з цілими ягодами з лимонною кислотою

Скільки лимонної кислоти в полуничне варення?

Інгредієнти: 2 баночки по 250 мл, 500 г полуниць, 400 г цукру, 1 ч. л. води, 1 г лимонної кислоти. Пропорції вказані для приготування варення на дві банки по 250 мл. Кеш

Коли додати лимонну кислоту в варення?

Щоб полуничне варення з цілими ягодами довго не зацукровувалося, за 5−10 хв до закінчення варіння потрібно додати в нього лимонну кислоту. Коли варення охолоне, розкласти його в підготовлені простерилізовані банки. Кеш

Скільки часу варити варення з полуниці?

Акуратно струсити полуницю з цукром, залишити на 5-6 годин (за цей час полуниця дасть сік). Банки і металеві кришки вимити, простерилізувати. Поставити каструлю на невеликий вогонь, довести до кипіння. Варити полуничне варення 7-10 хвилин на невеликому вогні.

Варення з полуниці на зиму густе з цілими ягодами …
Як варити полуничне варення «5-хвилинка» Класичний рецепт з цілими ягодами; З лимоном; З м`ятою; З лимонною кислотою; З шампанським; без варіння; В мультиварці; Зберігання готового продукту