Алича на зиму: варення, соус, маринована алича, компот, ткемалі, кетчуп, алича, консервована з томатами на зиму, аджика з аличі на зиму З аличі можна зробити чудові зимові заготовки.
Яка користь аличі?
Користь від аличі: Алича покращує роботу ШКТ, маючи при цьому проносний ефект. Їсти її краще натще. В аличі міститься калій, що сприятливо впливає на роботу серця. В аличі не міститься багато цукру, тому її можуть їсти хворі на цукровий діабет.
Що можна зробити з жовтої аличі?
Тож пропонуємо вашій увазі кілька рецептів консервування аличі.
- Варення з аличі
- Желе з жовтої аличі
- Варення з аличі та апельсинів
- Варення “Сонце у банці”
- Компот із жовтої аличі та кабачків
- Консервована алича з помідорами та часником
- Соус “Ткемалі”
- “Оливки” з аличі
Скільки часу треба варити варення з аличі?
Варення з аличі не потрібно довго кип'ятити. Досить хвилин 20. Пінку в процесі приготування краще прибирати. Тепер варення можна наливати в банки і закривати.
Страви з аличою – 3 рецептів страв з фото, калорійність, …
Страви з аличою, що можна приготувати своїми руками в домашніх умовах, енергетична цінність, скільки калорій, вміст білків, жирів, вуглеводів.