Сицилійський апельсин – самий незвичайний з усіх видів цитрусових, адже він володіє дивовижним буро-червоний кольором шкірки і насиченою червоною м'якіттю всередині. На смак такий фрукт дуже солодкий, без гіркоти і кислинки, тому з нього отримують ідеальні свіжовичавлені соки.
Чому апельсин червоний?
Такий колір йому надає наявність антоціанів, пігментів, що досить часто зустрічаються в квітах і фруктах, але невластивих цитрусовим.
Як називається плід у апельсина?
Померанець — соковитий багатонасінний плід цитрусових. Такі плоди у мандарина, лимона, апельсина.
Як написати апельсин?
АПЕЛЬСИН, а, ч. 1. Вічнозелене плодове цитрусове дерево, яке росте на півдні.
Чому апельсин всередині червоний
Чому апельсин всередині червоний Мова йде про сицилійські апельсини-корольки, що відрізняються незвичайно яскравим забарвленням м’якоті, яка буває різною: помаранчевою з яскраво-червоними прожилками, яскраво-червоною, бордовою і …