Баклажани можна нарізати слайсами і посмажити на пательні, а потім загорнути в рулетики з різною начинкою, наприклад, поєднуючи крем-сир із рубаним волоським горіхом і зеленню або крем-сир із дрібно порізаною сьомгою. Баклажани також можна смажити кільцями, а потім зверху додавати сметанно-часниковий соус.
Що можна робити з баклажанів?
Баклажани можна запікати, готувати на грилі, робити на їх основі соуси до м'яса та риби, додавати в печеному вигляді в салат, готувати крем-суп і навіть заморожувати на зиму. Кеш
Що можна приготувати із синіх?
Страви з баклажанів
- Баклажани смажені «грибного» Це шалено смачне блюдо вражає своєю простотою приготування і смаковими якостями. …
- Баклажани тушковані з овочами …
- Баклажани запечені з картоплею …
- Баклажани, смажені в клярі …
- Рулети з баклажанів з горіхами …
- Баклажани з перцем …
- Баклажани по-корейськи …
- Рататуй
КешСхожі
Як приготувати баклажани на грилі?
Баклажани помийте і поріжте уздовж смужками товщиною 3-4 мм. Посоліть, поперчіть і збризніть оливковим маслом. Викладіть баклажани на решітку для гриля і обсмажуйте на мангалі протягом 7-8 хвилин періодично перевертаючи.
Що приготувати з баклажанів: рецепти страв | Ранок
Тобі знадобиться: 1. Баклажани – 2 штуки 2. Помідори – 4 штуки 3. Цибуля ріпчаста – 1 штука 4. 2 зубчика часнику 5. 150 грам твердого сиру 6. Чебрець, розмарин 7. Оливкова олія Приготування Помий помідори та баклажани і наріж їх кружальцями. Візьми сіль, присип нею …