Базилік де застосовують

Використовують базилік для приготування: супів, м'яса, піци, сирної запіканки, омлетів, тушкованих овочів, лазаньї, ризотто. При приготуванні страв, крім маринадів, в які пряність кладеться в великій кількості, приправу потрібно додавати, як і лавровий лист, за пару хвилин до закінчення приготування.

Де застосовується базилік?

Як приправу базилік додають в овочеві салати, м'ясні (свинячі котлети, кнелі з печінки) і рибні страви, а також для ароматизації овочевих консервів, солінь і ковбасних виробів. Кеш

Де краще садити базилік?

Висадка розсади базиліка в грунт Пам'ятайте, що базилік любить захищене від вітру і освітлене сонцем місце та не любить важкого грунту.

Як правильно вживати базилік?

Крім піци, зелений базилік пасуватиме салатам, у складі яких є огірки, помідори, часник, лимони, горіхи, оливки, а також до всіх страв з великих видів пасти. Також дуже смачні сандвічі з шинкою або м'якими сирами, якщо до них покласти принаймні один листочок пряної рослини.

Базилік: що це таке, де росте і як виглядає рослина на фото
З базиліком пов’язано багато цікавого. Там, де росли кущі рослини, які не з’являються шкідники саду і городу. Тому варто почати вирощування трави на своїй ділянці, так як базилік приверне своїм запахом і корисних комах, які займуться запиленням садових і городніх культур. Привертає …